Print

Hvilken akupunktør skal jeg vælge?

Akupunktur har vundet stort indpas de seneste år, og ikke uden grund. Men hvem skal man konsultere, når man ønsker at få professionel akupunkturbehandling?

Valget er enkel!  
Det er naturligvis de akupunktører, der har den største viden inden for sygdomsbehandling med akupunktur. Her udmærker medlemmerne af Danske Akupunktører sig ved at have gennemgået en flerårig uddannelse i akupunktur, samt at have godt kendskab til kroppen og dens sygdomme, som i det øvrige sundhedsvæsen.
Vælg derfor en akupunktør, som er medlem af Danske Akupunktører. Derved sikres du, at de faglige kvalifikationer er i orden, samtidig med, at alle medlemmer også er Registreret Alternativ Behandler (RAB) indenfor akupunktur.
Find din lokale akupunktør her

Følg akupunkturen på Facebook

Akupunkturens Fremme er et fælles nationalt samt international åbent forum for akupunkturinteresserede. Både for akupunktører, brugere og interesserede. Del dine erfaringer om akupunktur med andre. Det kan være dine oplevelser som bruger, som akupunktør, men har du kendskab til forskningsresultater og lignede, så del dem også med andre. - Kort sagt alt om akupunktur er velkommen på siden. Gå til Akupunkturens Fremme

Læs Danske Akupunktørers magasin

Læs den massive forskning, samt kronikken af Kjeld Møller Pedersen, professor i sundhedsøkonomi, som er positiv overfor akupunkturbehandling af kroniske smertepatienter.
Alle 179 folketingspolitikere har modtaget magasinet.

Læs magasinet eller download artikler  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498